Kanske blir det valpar i år i allafall

Jag har velat hit och dit men till slut bestämde jag mig. My S I Tjerimai skall bli mamma om naturen så vill. Torsdagen den 9:e juni åkte vi över till Haninge och parade henne med Monster ”Crazy Train Thriller” http://www.crazytrain.se/bilder/Monster/monstermaj1.jpg. My tyckte om mitt val och parningen gick utan krångel. Så nu är det bara att vänta och se. Om det blir valpar så borde de komma till världen runt den 10:e augusti. Spännande 🙂

I veckan har det varit två dagar agilityträning med Annica Aller http://www.allerhundar.com/ Annica Aller är alltid lika possitiv och inspirerande. Det var Kurt och Stiina som fick vara på kurs, Stiina hoppade in som reserv för Maija eftersom Maijsan skadat tassen när hon försökte komma över staketet och ut i vida världen på igelkottjakt. Klon borta och en tå skalad. Frågar man henne är det synd om henne och orättvist men personligen tycker jag att det var rätt åt henne… Nu är det socka som gäller och det är inte så populärt.

I helgen skall jag på räddningshundskurs, mest sök, med Kurt. Det är Hasse och Marie från Roslagens hundskola som är kursdragare. Det ser jag framemot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s